Home

Kastriot Myftaraj
Analist, publicist, studiues
Tiranë

Përshëndetje!
Kjo është adresa ime e vetme personale online, ku mund të gjeni artikujt e botuar nga unë në shtyp, të dhëna për librat e mi, si dhe reagime të miat për çështje të ndryshme. Së shpejti në këtë faqe do të publikoj edhe një manifest timin për një lëvizje intelektualo-qytetare. Çdo adresë tjetër, e llojit website, blog, twitter etj., është krijuar nga persona të tjerë, të panjohur prej meje, shpesh edhe dashakeqë ndaj meje dhe publikut.

Profili i im në facebook është : https://www.facebook.com/kastriot.myftaraj.7
Dhe faqja ime në facebook Kastriot Myftaraj autor është :https://www.facebook.com/kastriotmyftaraj1966

Këtë adresë (www.kastriotmyftaraj.com) këtej e tutje do ta gjeni edhe në fund të çdo artikulli tim të botuar në shtyp. Momentalisht artikujt e mi i publikoj në gazetën e përditshme “Telegraf” që del në Tiranë. Adresa online: www.gazetatelegraf.com/

Libra të Kastriot Myftaraj:
1) “Një shejtnore për Reconquista-n Shqiptare”, Shtëpia botuese “Albin”, Tiranë 1998
2) “Nacional-islamizmi shqiptar: Baleta & Feraj”, Shtëpia botuese “Albin”, Tiranë 2001
3) “Gjyqi intelektual i Kadaresë”, Ndërmarrja Botuese “ Gjon Buzuku”, Prishtinë 2008
4) “Jeta e fshehur e Enver Hoxhës: 1908-1944”, Shtëpia botuese “Plejad”, Tiranë 2008
5)“Terrorizmi historiografik: kritikë librit të Nathali Clayer ‘Në fillimet e nacionalizmit shqiptar: lindja e një kombi me shumicë muslimane në Europë”, Shtëpia botuese “Plejad”, Tiranë 2009
6) “Enigmat e sundimit të Enver Hoxhës: 1944-1961”, Shtëpia botuese “Plejad”, Tiranë 2009
7) “Ballkanadolli gjeostrategjik: Një histori e realiteteve strategjike, përplasja mes Neo-Otomanizmit dhe Neo-Bizantizmit dhe Shqiptarët”, Ndërmarrja Botuese “Gjon Buzuku”, Prishtinë 2011
8) “Prilli që nisi në idet e marsit: Konti Ciano dhe ngjarjet enigmatike që çuan në pushtimin e Shqipërisë në 1939”, Shtëpia botuese “Morava”, Tiranë 2011
9) “Blendi Fevziu: biografia dhe lidhja nga gjyshja me Enver Hoxhën”, Shtëpia botuese “Princi”, Tiranë 2012
10) “PARTIA SOCIALISTE: Historia e pabesueshme juridike e një partie të paregjistruar ligjërisht”, Shtëpia botuese “Plejad”, Tiranë 2013